Moyes: Javulnunk kell

David Moyes megérti a szurkolók félelmét, hogy a United lecsúszhat a bajnoki címrõl és elmondta, csapatának javulnia kell ahhoz, hogy megvédjék címüket.


A United szerdán sokkoló vereséget szenvedett az Old Traffordon Moyes korábbi csapatától, és már negyedik vereségét szenvedte el a szezon során, minek következtében a bajnok jelenleg a tabella kilencedik helyén áll, 12 ponttal lemaradva az éllovas Arsenaltól.

A menedzser elismerte, a helyzet egyáltalán nem ideális és a Vörös Ördögöknek mindenképp javulniuk kell.

"Természetesen megértem a szurkolók aggodalmait. Azt akarják, hogy nyerjen a csapat. Én is ezt akarom. Meg kell próbálnunk javítani a játékunkon és az eredményeinken" - nyilatkozta Moyes a mai sajtótájékoztatóján.

"Volt néhány jó eredményünk és egy tisztességes veretlenségi sorozatunk is. Szeretnénk, hogy még jobb legyen. Egy újabbat kell csinálnunk."

 


Mikor arról kérdezték, hogy csalódott csapata kiegyensúlyozatlan teljesítménye miatt, Moyes a rá jellemzõ módon, õszintén reagált: "Igen, ez az egyik, amit megfigyeltem. Nem volt meg az az egyenletesség, mint ami kellett volna."

"Volt néhány olyan mérkõzésünk, amikor igazán jól játszottunk és voltak olyanok, amelyek során idõnként lazán teljesítettünk. Ez történik akkor, ha valaki egy új állásba kerül, kellhet egy kis idõ, hogy mindent megszokjon. Jobb lesz minden, ebben biztos vagyok."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!