A szünet jót tesz Rooney-nak

David Moyes szerint nagy veszteség, hogy Wayne Rooney nem játszhat holnap a Newcastle ellen, de úgy véli, ez a kis kényszerpihenõ jót tesz majd a csatárnak.


Rooney korábbi klubja, az Everton elleni Premier League mérkõzésen szedte össze ötödik sárga lapját a szezonban, ami a következõ találkozóról való automatikus eltiltással jár, így nem szerepelhet a Szarkák Old Trafford-i látogatásán.

Azonban miután a 14 bajnokiból 13 alkalommal a pályán volt - csak a Liverpool elleni mérkõzést hagyta ki még szeptemberben - a támadó, a menedzser hiszi, hogy a szünet segít Rooney-nak abban, hogy a szokásosan hektikus ünnepi hajtásban is megtartsa góllövõ formáját.

"Nagy veszteség Rooney kimaradása" - mondta Moyes riportereknek ma délután. "Nem nyílt alkalmunk arra, hogy pihentessük vagy szünetet adjunk neki. De ezzel lehetõséget kaptunk. Így most a péntek és szombat szünet számára, talán csak ez a két nap volt neki ebben az évben."

 


"Nyilvánvalóan jobban örültünk volna, ha nem tiltják el. De eltiltott, így most meg kell próbálnunk a legtöbbet kihozni ebbõl és Wayne-t frissnek, játékra alkalmasnak tartani, mivel jó formában van az egész szezonban és nagyon elégedettek vagyunk vele."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!