Vidic: Csak a gyõzelem elfogadható

A Manchester United kapitányának elmondása szerint csak egyetlen módon lehet felállni az Everton elleni vereségbõl - szombaton le kell gyõzni a Newcastle-t.


Az otthon elszenvedett 1-0-ás vereség a Kékektõl végett vetett a Vörös Ördögök 12 mérkõzés óta tartó veretlenségi sorozatának és azt eredményezte, hogy a United a kilencedik helyre csúszott vissza a tabellán.

 
David Moyes fiai szombaton, ebédidõben látják vendégül a Szarkákat az Old Traffordon, és amíg mindenki csalódott a hétközi eredmény miatt, a kapitány tartja magát ahhoz, hogy még rengeteg erõ és hit van a csapatban, de leszögezte, most az is létfontosságú, hogy sorozatban nyerjék a meccseket.
 
"Hiszek a csapatban és abban a munkában amit végzünk. Ez nem kérdés. Szerintem egyszerûen csak nem jöttek össze a dolgok, ha viszont minden bejött volna akkor hat-hét ponttal többel rendelkeznénk és máris jobb helyet foglalnánk el a tabellán" - magyarázta egy interjúban amit a MUTV-nek adott.
 
"El kell fogadnunk, hogy nem abban a pozícióban vagyunk amiben szeretnénk, és ez egyértelmûen nem a legjobb érzés a világon. A játékosok viszont felfogják, hogy össze kell tartanunk, jobban kell teljesítenünk és el kell kezdeni megnyerni a meccseket. Ha ezt sikerül megcsinálnunk, akkor ettõl nagyobb lesz az önbizalmunk és minden jobb lesz. Az a kulcs, hogy gyõzni tudjunk, és remélhetõleg ezt el tudjuk majd kezdeni."
 
"Nem nézhetünk hátra. Elõre kell tekintenünk, és azon gondolkozni, hogy mi vár ránk a következõ hetekben" - fûzte hozzá.
 
 
"Ahogy már mondtam, el kell kezdenünk megnyerni a meccseket és egy nyolc-kilenc mérkõzéses gyõzelmi sorozatot összehozni, utána pedig meglátjuk, hogy azzal mennyivel leszünk elõrébb."
 
Vidic arra is rámutatott, hogy nem csak a Unitednek voltak meglepõ eredményei, hanem az egész Premier League-ben észre lehet venni ezt a jelenséget.
 
"Ha megnézzük ezt a szezont, azt látjuk, hogy más csapatok is vesztettek pontokat. Kilencedikek vagyunk a bajnokságban de a pontok különbsége nem olyan nagy mint ahogy számítanál rá az alapján, hogy mennyit nyertünk, mennyit vesztettünk, vagy mennyi döntetlent értünk el" - mondta Vidic.
 
"Ez vagy azt mutatja, hogy a bajnokság erõsebb lett, vagy azt, hogy a top csapatok még nem igazán vannak jó formában."
 
"Jó sorozatunk volt (még szerda elött), volt egy pár gyõzelmünk és egy pár döntetlenünk, amikbõl talán több pontot érdemeltünk volna. A tabelláról csak annyit, hogy szerintem egy kicsit jobb pozíciót érdemlünk a jelenleginél. Remélhetõleg ezt megtudjuk változtatni azzal, hogy hozzuk a meccseket, és azzal, hogy sokkal kíméletlenebbek leszünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!