Moyes beszélt Welbeckkel

David Moyes arra számít, hogy Danny Welbeck javulni fog a folyamatos játéklehetõség mellett, mert a Manchester United csatára már a nagy 2014-es esztendõre is készül.


Az angol válogatott játékos azt célozta meg, hogy kiharcolja az állandó kezdõhelyét a csapatban mielött a hazáját kellene képviselnie a brazíliai világbajnokságon.

 
Egy térdsérülés megakadályozta a huszonhárom éves csatár fejlõdését, miután megszerezte a szezonbeli harmadik gólját a Shakhtar Donetsk ellen, de az utolsó két mérkõzésen már ismét kezdõ volt a Tottenham és az Everton ellen, ahol az utóbbi találkozón szerencsétlen volt amiért a fejese a felsõ kapufáról pattant vissza.
 
Mivel Wayne Rooney el van tilta, Robin van Persie szereplése pedig kérdéses a Newcastle ellen, Welbeck lehet az egyik opció arra a középcsatár posztra, amit Õ is preferál.
 
 
"Danny még mindig azt az utat próbálja megtalálni, hogy hogyan lehetne állandó tagja a csapatnak" - mondta Moyes.
 
"Rendszeres kezdõ az angol válogatottban és egy igazán tehetséges játékos. Beszéltem vele néhány dologról és azon dolgozik, hogy ezeken javítson és eredményesebb legyen. Biztos vagyok benne, hogy ezt el fogja érni."
 
"Több játékkal és idõvel, Danny javulni fog. Összefogja szedni magát."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!