Ferguson: Welbeck vissza fog térni

Ferguson szertefoszlatta Steve Bruce reményeit Danny Welbeck megtartásával kapcsolatban.


A Manchester United 20 éves csatára a szezont kölcsönben a Sunderland csapatánál tölti, ahol jelenleg csúcsformában teljesít, 4 gólt szerzett az elmúlt 3 találkozó során.
 

A Fekete Macskák menedzsere, Steve Bruce soha nem rejtette véka alá, mennyire szeretné véglegesen is megszerezni Welbecket, habár elismerte, mindig is kevés esélyt látott ennek megvalósulására.

 

Ferguson kijelentette, meggyõzte õt a csatár teljesítménye, és szeretné õt a szezon végén visszahozni a Unitedhez.

 

 

„Nagyszerûen teljesít, vissza fog térni hozzánk a kölcsönbõl a szezon végén.” – mondta Ferguson a The People magazinnak.
 

„Fantasztikus tehetség a fiú, de nem tudtunk neki elég játéklehetõséget biztosítani, és fizikálisan sem tudott már megfelelõen fejlõdni a tartalékok és az ifik között.”
 

„Elbeszélgettem vele errõl tavaly és elküldtem az elõzõ szezonban is kölcsönbe a Prestonhoz. Sajnos ott azonban megsérült, és meg kellett mûteni a térdét. Valószínûleg azért történt az a sérülés, mert nem volt megfelelõ erõnléti állapotban a combja és a térde a terheléshez.”
 

„Most azonban már jól van, és fejlõdött a fizikuma is. Az erõnléte már megfelelõ, és elkezdett némi izmot is magára szedni. Emellett nagyon magas srác, körülbelül 188 cm.”
 

„Remekül játszott a Chelsea és az Everton ellen az elõzõ mérkõzéseken.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!