Moyes a sérültekrõl

David Moyes elmondta a különbözõ okait, hogy miért nem számíthatott Shinji Kagawára, Marouane Fellainire és Chris Smallingra a Newcastle elleni mérkõzésen.


Miután Yohan Cabaye egyetlen góljának köszönhetõen szûkös vereséget szenvedtek a Vörös Ördögök az Old Traffordon, a United menedzsere elmondta, hogy miért mellõzte három játékosát miután az Everton ellen a kezdõben voltak a hétközi találkozó alkalmával.

 
"Shinji nagyon beteg lett az Everton elleni meccs után és ugyan pénteken még edzett, nem volt túl jó állapotban" - magyarázta Moyes.
 
"Mégnéztük a statisztikáit, és nagyon alacsony értékeket láttunk, ezért inkább nem kockáztattuk meg a szerepeltetését, nehogy lesérüljön emiatt. Ez egy kellemetlen betegség volt. Szerinte túl sokat evett, ezért rendbe kellett jönnie a gyomrának, de úgy néz ki, hogy most már rendben van."
 
 
Ahogy Kagawáról, a menedzser Fellainirõl és Smallingról is adott információt: "Fellinek megzúzódott a háta, Chris Smalling pedig a combjában érzett valamit, ezért nem játszattuk õket."
 
Moyes-t a BBC Sport szakértõjének, Mark Lawrensonnak azon állításáról is megkérdezték ami szerint Robin van Persie "lehet, hogy átigazolási kérelmet nyújtott be", de a menedzser azonnal szertefoszlatta a pletykákat. Moyes a következõképpen válaszolt: "Persze, meglehet engem errõl kérdezni, nem probléma, ugyanis ez teljesen nonszensz. Nem tudom, hogy milyen szavakkal tudnám ezt még egyértelmûbbé tenni. Ez minden amit errõl mondani tudok."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!