Moyes: Nincs meg a szikra

David Moyes csalódott volt amiatt, hogy csapatában nem volt kreativitás a Newcastle elleni vereség során.


A csapat helyzetek kialakításával küzdött a Szarkák ellen, minek következtében egymást követõ második bajnokiját vesztette el 1-0-ra hazai pályán.

"Csalódott vagyok az eredmény miatt" - mondta Moyes. "Voltak olyan pillanatok a meccsen, amikor azt gondoltam, kicsit nagyobb szerencsére lenne szükségünk, de ez nem történt meg."

"Megfelelõ pillanatban hiányzik belõlünk a kreativitás. Ha alkalmunk volt arra, hogy jó passzt adjunk, nem tettük meg."

"Két legutóbbi mérkõzésünket 1-0-ra elvesztettük, több lehetõséget kell kialakítanunk, jobban kell játszanunk. Ezt kell tennünk."

A találkozó egyik kulcspillanata az volt, mikor Patrice Evra fejese a kapufáról Vurnon Anita karjára pattant a gólvonalon.

"A srác keze megállította a labdát, hogy az a gólvonalon túlra jusson. Bármelyik másik napon ez büntetõ. Kétségtelen, hogy kicsit nagyobb szerencsére van szükségünk, bár nem akarunk szerencsére és bírói döntésekre számítani. De amikor nem megy minden teljes erõbedobással, akkor kell egy kis szerencse."

 


Wayne Rooney eltiltásával Javier Hernandez szerepelt a visszatérõ Robin van Persie mellett, míg Adnan Januzaj a szélen kapott lehetõséget, a második félidõben pedig Wilfried Zaha is beállt.

"Megpróbálkoztunk Chichával és Robinnal, mivel nem volt Wayne. Különbözõ szélsõkkel próbálkoztunk, hogy más-más helyzeteket alakítsanak ki, ha lehetséges" - folytatta Moyes.

"Mindenkinem megpróbálunk esélyt adni, hogy megmutassák, mire képesek. Úgy vélem, mindannyiuk megtett mindent, hogy eredményesek legyünk. Játszhatnánk jobban? Természetesen igen. De nem hibáztathatom a játékosokat és azt, amit megpróbáltak megtenni."


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!