Evans: Mindent bele kell adni

Jonny Evans szerint a United játékosainak mindent bele kell adniuk annak érdekében, hogy újra rátaláljanak a legjobb formájukra.


Az egymást követõ hazai vereség a Newcastle és az Everton ellen négyre bõvítette ki a Vörös Ördögök nyeretlenségi sorozatát a Premier League-ben, a november 10-i Arsenal felett aratott gyõzelem óta, de Evans  tartja magát ahhoz, hogy továbbra is keményen kell dolgozniuk, hogy formába jöjjenek.

 
"Nem egyszerû feldolgozni, hogy öt mérkõzést elvesztettünk, de nem fogjuk feladni" - mondta a védõ a MUTV-nek.
 
"Továbbra is hajtani fogunk a szezon végéig, de az a legfontosabb, hogy amikor felvesszük a Manchester United mezét és kifutunk az Old Traffordra, vagy akármelyik más stadionba, nekünk játékosoknak, mindent bele kell adnunk."
 
Yohan Cabaye gólja döntötte el a Szarkák elleni szombati találkozót és Evans elismerte, hogy a kreativitás hiánya a United játékában sokba került nekik.
 
"Ha visszagondolunk a meccsre, azt mondhatjuk, hogy nem voltak túl jó passzaink" - mondta.
 
 
"A labdabirtoklást se oldottuk meg rendesen ami lehetõséget biztosított a Newcastle-nak, hogy uralni tudják a meccset. Amikor elõre mentünk, nem voltak élesek a passzainknak és ez megakadályozott minket abban, hogy veszélyes helyzeteket dolgozzunk ki."
 
"Általában amikor kell egy gól - különösen amikor a Stretford Endnél támadunk - az a jellemzõ, hogy hatalmas nyomás alá helyezzük a csapatokat, de ma ez nem történt meg. Ez kiábrándító, különösen miután a hétközi fordulóban is kikaptunk. Nem sûrûn fordul elõ, hogy egymás után két meccset is elvesztünk hazai pályán."
 
A Vörös Ördögöknek csak három napot kell várniuk a következõ alkalomra, hogy formába lendüljenek. Kedden a Bajnokok Ligájában a Shakhtar Donetskkel fognak megmérkõzni az Old Traffordon, Evans pedig abban reménykedik, hogy a United jól fog majd teljesíteni miután már remek benyomást keltett az európai porondon ebben a szezonban.
 
"Ez lehetõség a javulásra" - mondta Evans.
 
"Az európai futball feküdt nekünk az idei kiírásban. Ha megnézzük a Leverkusen elleni legutóbbi mérkõzésünket, azt mondhatjuk, hogy ott jó teljesítményt nyújtottunk. A passzjátékunk nagyon jó volt és remélhetõleg ezt újra elõ tudjuk venni az európai színtéren."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!