Moyes: Fejezzük be, amit elkezdtünk

A Manchester United már továbbjutott a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába, David Moyes azonban azt akarja, az A-csoport elsõ helyét is szerezze meg csapata.


Egyetlen pont hazai pályán a Shakhtar Donetsk ellen azt jelentené, a Vörös Ördögök lennének az elsõ helyen, ezzel biztosítanák maguknak azt, hogy a márciusban sorra kerülõ, legjobb 16 közötti párharc során õk játszhatnák a visszavágót hazai környezetben. Moyes ezt szeretné látni, miközben a United célja az, hogy talpra álljon legutóbbi két hazai vereségébõl.

"Fontos, hogy minden esélyt megadunk magunknak azért, hogy a Bajnokok Ligájában a csoport élérõl jussunk tovább" - mondta a menedzser még a Newcastle elleni találkozót megelõzõen. "Ez nem teszi könnyebbé, de egy kis elõny származhat abból, hogy a visszavágót játszhatjuk hazai környezetben."

"Mindent meg fogunk tenni, hogy az élen végezzünk. Még nem kaptunk ki a csoportban és ezt fenn is akarjuk tartani."

Mikor arról kérdezték, rotálja-e csapatát a keddi összecsapáson, Moyes így reagált: "Már továbbjutottunk, ami esélyt ad számomra, hogy megtehessem."

 


A United otthon és idegenben is jeleskedett a Bayer Leverkusen ellen, míg döntetlent játszott Ukrajnában és a Real Sociedad otthonában, de Moyes nem tudja megmagyarázni, miért Európában jöttek a legjobb produkciók.

"Nem hiszem, hogy lenne bármilyen oka. Nem tudom, miért néztek ki jobban ezek a mérkõzések, mint bármely más találkozó. Az európai meccsek többségén jól játszottunk."

"Sokan beszéltek rólam, mikor a Bajnokok Ligájába jöttem, de azt kell mondjam, élvezem a mérkõzéseket. Ez a legnagyobb sorozat, amiben játszunk. Jól tettük a dolgunkat eddig és megpróbálunk ismét jól játszani az utolsó mérkõzésen."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!