Moyes: Még mindig bajnokok lehetünk

A Manchester United menedzsere, David Moyes szerint csapata továbbra is érdekelt a Premier League bajnoki címéért folyó versenyfutásban, annak ellenére, hogy a hétvégén már ötödik vereségüket szenvedték el az idei szezonban.


A regnáló címvédõ sorozatban második vereségét szenvedte el a tegnapi nap folyamán, amikor az Everton ellen 1-0-ra elveszített hétközi találkozót követõen a Newcastle is ugyanilyen arányú gyõzelmet tudott ellenük aratni az Old Traffordon.

 

A United jelenleg csak a csalódást keltõ 9. helyen szerénykedik a tabellán, és ha ma az Arsenalnak sikerül legyõznie az Everton gárdáját az Emiratesben, akkor már 15 pont is lehet a hátrányuk a listavezetõ londoniakhoz képest.

 

Jelenlegi helyzetük ellenére David Moyes azonban kijelentette, még túl korai lenne csapata esélyeit leírni a bajnoki cím megvédésére.

 

"Kiállok amellett, hogy a végén ott leszünk a bajnoki cím esélyesei között" - kezdte a skót menedzser.

 

"A szezon végére odaérhetünk, ahol lennünk kell."

 

Amikor arról kérdezték, hogy miért ilyen magabiztos csapata bajnoki esélyeit illetõen, Moyes így felelt:

"A játékosok miatt - mert bajnokokkal dolgozhatok egy csapatban."

 

 

Vegyes fogadtatásban részesült Moyes néhány szurkoló által a Newcastle elleni mérkõzés végén, az Everton egykori elsõ embere azonban kijelentette, a United jelenlegi szenvedése nem annak tudható be, hogy õ túl sok változást eszközölt volt a csapat életében Sir Alex Ferguson távozása óta.

 

"Változás? Nem hiszem, hogy bármit is megváltoztattam volna. Ugyanazokkal a játékosokkal dolgozhatok együtt" - tette hozzá.

 

"Egy játékost hoztam a csapathoz, de ezt amúgy is megtettem volna. Ha változtathatnék valamin, akkor kissé kritikusabb lennék, de gyakorlatilag ugyanazzal a játékosgárdával játszunk és Adnan Januzaj személyében egy fiatal tehetség is erõsíti a keretünket, úgyhogy nem hiszem, hogy olyan túl nagy változásokat eszközöltem volna."

 

"Ugyanazok a játékosok alkotják a csapatot, akik tavaly megnyerték a Premier League küzdelmeit - ezzel mindenki tisztában van."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!