Hargreaves ingyen távozhat a nyáron?

A Manchester United elképzelhetõ, hogy hagyni fogja Owen Hargreavest ingyen távozni a szezon végén, a Bosman-szabálynak* megfelelõen.


A középpályás 2007-ben csatlakozott a Bayern München csapatától a hírek szerint körülbelül 17 millió fontért, de mindössze 39 meccsen szerepelt eddig a Vörös Ördögök színeiben. Súlyos térdproblémákkal bajlódik évek óta, amelyek mûtéti beavatkozást is igényeltek és veszélybe sodorták a játékos karrierjét.
 

 

A 29 éves játékos a Wolverhampton ellen próbált meg visszatérni 2 év kihagyás után, de 6 perc elteltével ismét el kellett hagynia a pályát térdszalag sérülés miatt.
 

Hargreaves szerzõdése 6 hónap múlva jár le. Elõször úgy hírlett, a United egy teljesítmény alapú szerzõdést próbál kötni a játékossal, de a Mirror legfrissebb információi szerint a klub az újabb sérülés miatt meggondolta magát és nem kínál szerzõdéshosszabbítási ajánlatot.
 

A Manchester Unitednek eddig 34.5 millió fontjába került Owen Hargreaves az átigazolási díjat és az eddigi fizetését figyelembe véve, így jelentõs veszteségekkel járna ha valóban ingyen engednék távozni a játékost a jövõ nyáron.

 

 

*Az ún. "Bosman-szabály" szerint az Európai Uniós országok lejárt szerzõdésû játékosai szabadon igazolhatóak.
 

Mirror

 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!