Büttner jó benyomást tenne

Alexander Büttner bízik abban, hogy pályára léphet kedden este, amikor a Vörös Ördögök a Shakhtar Donetsk együttesét fogadják azzal a céllal, hogy kiharcolják csoportelsõségüket.


A holland védõ - aki a Bayer Leverkusen elleni 5-0-s siker alkalmával csereként húsz percet játszhatott - reméli, hogy miután a United már mindenképp ott van a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában, lehetõséghez juthat az ukránok elleni találkozón.

"Fantasztikus volt, hogy bejutottunk a legjobb 16 közé - ez jó a klub, a menedzser, a játékosok és a szurkolók számára is. Ez egy hatalmas küzdelemsorozat és mindenki meg akarja nyerni ezt a trófeát" - nyilatkozta Büttner még a legutóbbi BL-meccs után.

"Mindenki éles volt, az egész csapat jól játszott. Minden labdáért harcoltunk és olykor remekül játszottunk. Az egész csapat körül nagyszerû bizalom volt, most pedig a csoportelsõséget kell bebiztosítanunk."

 


"Örültem, hogy néhány percet játszhattam egy ilyen nagy találkozón és remélem, a következõ néhány mérkõzésen több lehetõséghez jutok. Minden nap keményen dolgozom edzéseken és remélem, hogy részt vehetek az elkövetkezendõ meccseken. Várom a lehetõségemet."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!