Moyes: A sértett vadak válaszolni fognak

David Moyes arra számít, hogy a Manchester United határozott választ ad a Shakhtar Donetsk Old Traffordon való Bajnokok Ligája vendégszereplésekor az utóbbi idõk eredményeire.


Hétfõ délutáni mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján a menedzser elmondta, mélyen érintette játékosait az Evertontól és a Newcastletól elszenvedett vereségek, de arra számít, hogy az A-csoport utolsó mérkõzésen pozitív választ fognak adni az utóbbi napok negatív eredményeire.

 

"Ez a játékosoknak is nagy fájdalom, mert hozzá szoktak a gyõzelemhez" - kezdte Moyes.

 

"Amikor nem nyernek, az nagyon fáj nekik, mert õk nagyon törõdnek a csapatukkal, és a klubjukkal. Nagyszerû emberek, és a megfelelõ módon fognak válaszolni az utóbbi napok eseményeire."

 

"Vállalom a teljes felelõsséget az eredményekért. Szerencsére a Bajnokok Ligájában jól szerepelt a csapat, azonban ez nem a Premier League. Vállalom a felelõsséget. Szeretném, ha a csapat jobb teljesítményt nyújtana, de nincs kétségem azt illetõen, hogy fog is."

 

 

A Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában a Bayer Leverkusen felett aratott 5-0-s idegenbeli gyõzelem biztosította a csapat továbbjutását a kieséses szakaszba, Moyes pedig szeretné egy újabb pozitív eredménnyel lezárni az A-csoport küzdelmeit.

 

"Nagyon fontos, hogy a lehetõ legjobb helyzetet biztosítsuk magunknak a folytatásra" - tette hozzá.

 

"A legfontosabb feladatunk az volt, hogy bebiztosítsuk a továbbjutást, ez a része a feladatunknak pedig teljesítve is lett. Remélhetõleg sikerül veretlenül zárnunk a csoportkört, és ha ez sikerül, akkor csoportgyõztesként várhatjuk majd a sorsolást."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!