Rafael: Visszavágunk!

Rafael da Silva létfontosságúnak tartja, hogy ma este a Manchester United hazai pályán visszatérjen a gyõzelem útjára.


Miután két egymást követõ Old Trafford-i bajnokijukat is elbukták a Vörös Ördögök, a mai napon arra törekednek, hogy az eddig veretlen, idei Bajnokok Ligája mérkõzéseik után az elsõ helyen zárják csoportjukat.

Annak ellenére, hogy a donyeckieknek gyõzelem kellene a biztos továbbjutáshoz, a brazil jobb bekk eltökélt, hogy az Old Traffordon ismét ünneplés legyen európai találkozón.

"Nagyon fontos, hogy visszatérjünk a gyõzelemhez az Old Traffordon" - magyarázta Rafael az MUTV-nek. "Ez az otthonunk és jól kell játszanunk a szurkolóink miatt. Ezt kellene tennünk kedden."

 


"Természetesen mindenki csalódott az [Everton és a Newcastle elleni] eredmények miatt és azért, ahogyan játszottunk. De most vissza kell vágnunk és megpróbálni ismét gyõzni."

"Fontos, hogy megnyerjük a csoportot. Legutóbbi szezonban kissé szerencsétlenek voltunk [amiért a Real Madriddal került össze a csapat], de mindig fontos az elsõ hely. A Bajnokok Ligája különleges verseny. Amióta itt játszom, azt hiszem, mindig is különleges volt a brazilok számára."


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!