Clev bízik a jó szereplésben

Tom Cleverley hisz abban, hogy a Bajnokok Ligájában a Shakhtar Donetsk ellen továbbra is az igazi arcát mutatja a United.


Bár a Bayer Leverkusen otthonában aratott 5-0-s siker megmutatta a Vörös Ördögök kvalitásait, a bajnokság során elszenvedett két hazai vereség a kilencedik helyre tolta le a bajnokcsapatot a Premier League tabelláján.

A csoportkör utolsó találkozója lehetõség arra, hogy továbbra is veretlen maradjon a csapat és a csoport élén - egy pont elegendõ ehhez - végezzen, miután továbbjutását már korábban biztosította. Látva azt, hogy a Leverkusen a hétvégén 1-0-ra legyõzte a Borussia Dortmundot és a Bundesliga második helyén áll, kétségtelen David Moyes csapatának európai jó formája.

"Ez egy kellemes európai teljesítmény eddig" - mondta Cleverley a United Review-nek. "Az évek során szerzett tapasztalatunk alapján tudtuk, hogy nyerni kell a hazai mérkõzéseinket, idegenben pedig a lehetõ legtöbb pontot be kell zsebelnünk. Ezt tettük, terv szerint ment a dolog és a Shakhtar ellen csak be kell fejezzük a munkát."

 


"A legutóbbi siker talán kissé felnyitotta a szemeket, hiszen a Bundesliga második helyezettjét ilyen meggyõzõen legyõzni hazai pályáján olyan dolog, amely egész Európának jelzés."

"Úgy vélem, olyan messzire el tudunk menni a Bajnokok Ligájában, amennyire akarunk. Le voltunk írva tavaly, de megérdemeltük volna, hogy továbblépjünk a Real Madridon, ahogyan a menedzserük is mondta akkor."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!