Moyes gyõzelmet vár

David Moyes szeretné, ha játékosai megtartanák lendületüket, ami idén jellemzi a csapatot a Bajnokok Ligájában és elvárja, hogy olyan produkcióval rukkoljanak elõ, mely "izgalomba hozza" a szurkolókat ma este az Old Traffordon.


A Vörös Ördögök a Shakhtar Donyeck-et látják vendégül az A csoport utolsó fordulójában, ahol csupán egyetlen pont is elegendõ, hogy a United az élen zárja kvartettjét.

Míg hazai porondon a United csalódástkeltõ eredményeket ért el az utóbbi idõben, a Bajnokok Ligájában eddig szinte kitûnõ eredményeket ért el, melyet a Bayer Leverkusen otthonában elért 5-0-ás, megsemmisítõ gyõzelemmel nyomatékosítottak, s jutottak a legjobb 16 közé.

 

Moyes szeretné, ha fiai hasonló teljesítményt nyújtanának ma este és lenyûgöznék az Old Trafford közönségét egy jó teljesítménnyel.



 

"Egy nagyon szoros mérkõzésen játszottunk 1-1-es döntetlent Donyeckben még október során és hasonlóan szoros összecsapásra számítunk ma este is" - írta Moyes a United Review programfüzetében.

 

"Az európai szereplésünk és eredményeink eddig nagyon jók. Egyes mérkõzéseken nagyon egységesek voltunk és nehéz volt ellenünk játszani. Más mérkõzéseken pedig a játékunk nagyszerû támadó oldalát mutattuk meg, különösen a legutóbbi, idegenbeli mérkõzésünkön még a Leverkusen ellen."

 

"Úgy érzem jól szerepelünk a Bajnokok Ligájában és remélem, hogy ez folyamatosan javulni fog, ahogy a sorozat megy elõre."

"Nagyon élveztük a hangulatot ezeken az esti meccseken" - mondta. "Remélhetõleg ma este olyan produkciót tudunk nyújtani, ami izgalomba hoz mindenkit."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!