Evans: Bátrak voltunk

Jonny Evans szerint a Manchester United játékosai bátorságot mutattak a Shakhtar Donetsk legyõzésekor, kizárva azt, hogy arról lehessen beszélni, háromszor kapott ki a csapat hazai pályán egy héten belül.


Miután a Premier League-ben az Evertontól és a Newcastle-tõl is 1-0-ra kapott ki David Moyes csapata, a United ugyanilyen eredménnyel gyûrte le az ukránokat, köszönhetõen Phil Jones találatának. Örvendetes felpezsdítés ez az Aston Villa elleni bajnoki elõtt és az eredmény biztosította, hogy a manchesteriek csoportelsõként várják a hétfõi sorsolást.

"Úgy vélem, jól játszottunk" - magyarázta Evans az MUTV-nek. "A végéhez közeledve sokkal inkább mi irányítottuk a játékot, amikor azt hiszem, már elfogyott belõlük az erõ."

"Kissé hanyagok voltunk az elsõ félidõben, de amint elkezdõdött a második, éreztem, hogy kezdjük megmutatni, mit is tudunk. Ma este bátorságot mutattunk. Azt gondolom, nagy szerepe volt a mai teljesítményben annak, hogy a játékosok lelkesek voltak."

 


A védõ - aki kulcsszerepet játszott abban, hogy nem kapott gólt a United - a sorsolásra figyel azok után, hogy sikerült egy kemény csoport élén végezniük, megelõzve olyanokat, mint a Bayer Leverkusen és a Real Sociedad.

"Ez nagy elõny [hogy a második mérkõzést játszhatják hazai pályán]" - folytatta Evans. "Különben nem beszélnének arról, hogy ez mennyire fontos. De azt gondolom, fontosabb volt ma este az, hogy kimenjünk és jó teljesítményt nyújtsunk, valamint újabb gyõzelmet zsebeljünk be. Jól játszottunk Európában, reméljük tudjuk ezt folytatni."

"Jól szerepeltünk Európában. A bajnoki formánk nem volt valami fényes, de szeretnénk a ma megszerzett bizalmat gyarapítani."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!