Young: Vissza a gyõzelem útjára

Ashley Young úgy véli, a Manchester United játékosai rengeteg bizalmat merítenek a Shakhtar elleni gyõzelembõl.


Az angol válogatott játékos szerint a Vörös Ördögök teljes elsõ csapata csalódott volt, amiért az utóbbi idõben nem jöttek az eredmények, így most mindenki örül, hogy ismét felfedezték a gyõzelem ízét, mely ráadásul azt is jelenti, hogy a manchesteriek csoportelsõk lettek az európai sorozatban.

"Igazán akartuk, hogy visszatérjünk a gyõzelmek útjára és szerencsére sikerült megcsinálnunk" - mondta Young az MUTV-nek. "Szerettünk volna több gólt szerezni, de nem így lett. A lényeg, hogy megvan a három pont és a csoport élén állunk."

"Mikor gyõzöl, sokkal több önbizalommal játszol, mint amikor vereséget szenvedsz. Mindenki önbizalommal játszott ma kint. Mindenki játszani akart, mindenki kérte a labdát."

 


A keddi sikert követõen David Moyes csapata legközelebb az Aston Villa otthonába látogatnak, Young korábbi csapatához, a szélsõ pedig reméli, hogy újabb három pontot sikerül szerezniük, amivel a Vörös Ördögök újra lángra lobbanthatnák bajnoki formájukat.

"Vissza akarunk térni a gyõzelmekhez [minden héten] és nincs jobb hely ehhez, mint az Aston Villa otthona és remélhetõleg újabb három pontot szerzünk. Ha úgy játszunk majd, ahogy tettük a Shakhtar ellen, akkor képesek leszünk erre."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!