Cleverley: Jones 'a vércse'

Tom Cleverley csapattársa, Phil Jones gólérzékenységét méltatta, miután az angol védõ szezonbeli második találata elégnek bizonyult ahhoz, hogy tegnap este legyõzzék a Shakhtar Donetsk együttesét a Bajnokok Ligája A-csoportjában.


Jones, aki egyre inkább otthon érzi magát a középpályán, a Norwich City elleni 4. fordulós Ligakupa mérkõzésen nyitotta meg idei góljainak sorát, majd kedden este Robin van Persie szögletét váltotta gólra, és ezzel gyõzelemre a 67. percben.

 

"Úgy lõtte el a labdát, mint egy csatár" - kezdte Cleverley a MUTV-nek.

 

"Szerintem ehhez egészen hasonló találatot jegyzett már néhány hete is. A szögleteknél vércseként csap le a labdára, emellett pedig védekezésben és a középpályán is remekel."

 

A gyõzelemmel a United számos nagyágyút elkerülhet a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között, amely sorsolását december 16-án, hétfõn tartják.

 

 

"Célunk az volt este, hogy megszerezzük a három pontot" - tette hozzá Cleverley, aki a második félidõben csereként állt be.

 

"Szerintem a második félidõre feljebb kapcsoltunk, és jó helyzetbe hoztuk magunkat. Manapság már nagy szó a csoport élén végezni, ezért nagy dícséretet érdemel minden társam, hogy ez sikerült."

 

"Nyomás alá helyeztek minket, és úgy éreztem, hogy hamarosan gól fog születni. Az elmúlt két-három mérkõzésen felismertük, hogy mennyire nagy jelentõsége van annak, hogy ki szerzi az elsõ gólt, a Bajnokok Ligájában pedig lehet, hogy ez még inkább fontos."

 

Hiába végzett csoportja élén az elõzõ szezonban is a Manchester United, a kieséses szakasz elsõ állomásaként rögtön a Real Madridot kapták, akik ellen aztán ki is estek, nagyban köszöhetõen Nani véleményes kiállításának.

 

"Fantasztikus hangulat volt tavaly a hazai visszavágón" - emlékezett vissza a saját nevelésû középpályás.

 

"Balszerencsések voltunk, hogy nem jutottunk tovább, de azt gondolom, hogy elsõ helyen végezni elõnyt jelent. Ettõl függetlenül a sorsolás dönti majd el, hogy milyennek érezzük."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!