Öt csapat közül jöhet az ellenfél

Miután szerda este befejezõdtek a Bajnokok Ligája csoportkörök küzdelmei, David Moyes játékosai tudják, mely csapatokkal kerülhetnek össze a legjobb 16 között.


Mivel a Vörös Ördögök csoportelsõként végeztek, így a sorsoláson csak második helyen záró csapatokkal kerülhetnek össze, így biztos, hogy az AC Milan, Galatasaray, Olympiacos, Schalke, Zenit St Petersburg ötösbõl kerül ki a nyolcaddöntõs ellenfél.

Az UEFA szabályai miatt ezen szakaszban saját nemzetbõl érkezõ csapattal nem sorsolhatják össze a csapatokat, így a United nem kaphatja az Arsenalt és a Manchester City-t, valamint saját csoportjából másodikként továbbjutót sem, jelen esetben a Bayer Leverkusent.

Mivel csoportelsõként végzett, így a nyolcaddöntõ második mérkõzését hazai pályán játszhatja a manchesteri alakulat. Az elsõ találkozóra február 18/19 vagy 25/26-án kerül sor, míg a visszavágót március 11/12 vagy 18/19 rendezik meg. A sorsolás december 16-án, hétfõn lesz Nyonban, magyar idõ szerint 12 órai kezdettel.

 


Csoportelsõk: United, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Bayern München, Chelsea, Borussia Dortmund, Atletico Madrid, Barcelona.

Csoportmásodikak: Bayer Leverkusen, Galatasaray, Olympiacos, Manchester City, Schalke, Arsenal, Zenit St Petersburg, AC Milan. 

 

Te kit szeretnél ellenfélnek? Add le szavazatodat a fõoldalunkon!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!