Rafael várja a sorsolást

Rafael da Silva nagyon várja már a következõ hétfõt, amikor sorsolnak a Bajnokok Ligájában és úgy véli, csapatának senkitõl nem kell tartania.


A brazil védõ a hat csoportmeccsbõl negyedik olyan mérkõzéséhez segítette a Unitedet, amelyen nem kaptak gólt a Vörös Ördögök. A Shakhtar elleni 1-0-s gyõzelem csoportelsõséget jelent, így várhatják a Nyonban megrendezendõ sorsolást, melyre magyar idõ szerint hétfõn délben kerül sor.

"Fontos volt, hogy elsõ helyen végezzünk a csoportban" - mondta Rafael a ManUtd.com-nak. "Elvégeztük a munkát és ez nagyon fontos volt."

"A Shakhtar keményen dolgozott és jól játszott az elsõ félidõben, de a másodikban már jól tartottuk a labdát. A braziljaik képzettek, nehéz mérkõzés volt, de végül jó eredményt értünk el."

"Emlékszem, tavaly szintén megnyertük a csoportot, mégis a Real Madriddal kerültünk össze. Remélem, ilyen nem történik meg ismét, de jöhet bárki. Láttam, hogy a Manchester City 3-2-re legyõzte a Bayern Münchent, ami meglepetés, de a City lett a második, így még nem kerülhetünk össze a Bayernnel. Úgy vélem, ez jó dolog."

 


A sorsolás elõtt a gondolatok a Premier League-re terelõdnek, hiszen vasárnap az Aston Villa otthonában vár bajnoki a manchesteriekre, ami mindig is kedvelt vadászterülete volt a bajnoknak.

"Nagyon nagy meccs ez számunkra" - folytatta a védõ. "Vissza kell térnünk a Premier League-ben a gyõzelem útjára és ugyanazt a formát kell mutatnunk, mint amit a Bajnokok Ligájában tettünk. Ugyanazt kell tennünk a bajnokságban is."

"Igaz, hogy a Villa Park az egyik kedvenc stadionunk. Emlékszem, legutóbb is remek mérkõzést játszottunk, 0-2-rõl álltunk fel Chicharito három góljával (egyet Ron Vlaar öngóljának könyveltek el). Remélem, hogy újabb gyõzelmet szerzünk ismét." 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!