Agbonlahor újabb szöget verne a United koporsójába

Gabby Agbonlahor hiszi, hogy vasárnap az Aston Villa csalódást okozhat a sebezhetõ Manchester Unitednek, és 18 év után elõször gyõzhetnek ellenük a Villa Parkban.


David Moyes együttese sorozatban két vereséget szenvedett az elmúlt két fordulóban az Everton, illetve a Newcastle együtteseitõl, történetükben pedig elõször kaphatnak ki egymás után háromszor, ha 12 év után elõször a Villa legyõzi õket hazai környezetben vasárnap délután.

 

Mindazonáltal a legutóbbi alkalom, hogy a Nyugat-Midlands-i gárda bárhol is legyõzte a Vörös Ördögöket, négy éve volt az Old Traffordon, ahol az 1-0-s sikert éppen Agbonlahor gólja jelentette.

 

Egy esetleges gyõzelemmel Paul Lamebert együttese pontszámban beérhetné a jelenleg kilencedik pozíciót elfoglaló Unitedet, a 27 éves birminghami születésû Agbonlahor pedig kijelentette, magabiztosak azt illetõen, hogy képesek hatalmas meglepetést okozni nagyobb nevû ellenfelük ellen.

 

"Tudjuk, hogy legyõzhetõek, de azzal is tisztában vagyunk, hogy kemény mérkõzés elébe nézünk" - kezdte a Daily Express-nek.

 

 

"Amire emlékszem az ellenük szerzett gólból, hogy Ashley Youngtól kaptam egy jó beívelést, és a rövid sarokba fejeltem a kapus elõtt. Szerintem az volt az elsõ alkalom 25 év után, hogy a Villa gyõzni tudott az Old Traffordon."

 

"Közel kerültünk hozzá az elõzõ szezonban, hogy legyõzzük õket, vezettünk 2-0-ra és jól játszottunk. Sokszor került a United ilyen szituációba, azonban erõsek voltak és talpra álltak, nem tudtunk kitartani, és veszítettünk 3-2-re."

 

"De úgy érezzük, hogy folyamatosan fejlõdünk, a játékosaink pedig rengeteget tanulnak ezekbõl a tapasztalatokból."

 

"A menedzser mindig ugyanazt várja el tõlünk a mérkõzésekhez való hozzáállás kapcsán. Mindig gyõzni akarunk, és ugyanez vonatkozik a United elleni összecsapásra is."


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!