Valencia: Elõny a hazai pálya a visszavágón

Antonio Valencia reményei szerint a Manchester United profitálni tud abból a pluszból, amit a Bajnokok Ligája csoport elsõsége jelent, amikor a sorozat februárban folytatódik a kieséses szakasszal.


Az ecuadori szélsõ teljesítményével sokban hozzájárult ahhoz, hogy a Vörös Ördögök a Bayer Leverkusen, a Shakhtar Donetsk és a Real Sociedad elõtt végezve az A-csoport élén zártak, amely értelmében jövõ év február 25-én Görögországban, az Olympiacos elleni kétfelvonásos párharccal elsõ elõadásával folytatják a legrangosabb európai kupasorozatot, majd a visszavágót már 70 ezer hazai szimpatizáns elõtt vívhatják meg 2014. március 19-én.

 

"Ha sikerül elvégezni a dolgunkat, és jó eredménnyel tudunk hazajönni onnan, akkor az Old Traffordon majd már önbizalommal telve játszhatunk" - kezdte Valencia a Manutd.com-nak a sorsolást követõen.

 

"Rengeteg önbizalmat fogunk meríteni a Bajnokok Ligájában idén nyújtott produkciónkból. Csoportunkban elsõként, szép pontmennyiséggel végeztünk, úgyhogy ebben a sorozatban magabiztosan várhatjuk a folytatást."

 

 

Valencia egyéni teljesítményérõl sok mindent elárul, hogy a csoportkörben kétszer is eredményes tudott lenni, otthon és idegenben is beköszönve a Bayer Leverkusennek. Bár mindkét mérkõzés végül magabiztos gyõzelemmel zárult a United szempontjából Németország egyik meghatározó csapata ellen, ettõl függetlenül nem lesznek önteltek, amikor az Olympiacosszal kerülnek szembe.

 

"Amikor már eljutsz a kieséses szakaszig, tudnod kell, hogy nem játszhatsz könnyû ellenfél ellen" - tette hozzá.

 

"Kemény összecsapás lesz, de mindenképpen azon leszünk, hogy biztosítsuk továbbjutásunkat a negyeddöntõbe."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!