Lesznek változtatások

David Moyes elmondta, módosíthat a Manchester United kezdõcsapatán, mely szerdán a Stoke City otthonában Capital One Cup negyeddöntõt játszik.


Ez a mérkõzés elsõ lesz abból a négybõl, melyek a Vörös Ördögökre várnak az elkövetkezendõ 10 napban, a menedzser pedig tudja, játékosait csak megfelelõ rotálással tudja frissen tartani.

Moyes megerõsítette, néhány sérüléssel is meg kell küzdeniük, de az Aston Villa elleni, 3-0-s sikerrel végzõdõ bajnoki után nem található új játékos a betegszobán.

"Olyan keretünk van, mely minden tagja képes bármelyik mérkõzésen játszani, úgyhogy megnézem õket és kiderül, kit hiszek arra, hogy készen áll" - kezdte mondandóját a menedzser a mai sajtótájékoztatóján. 

"Sok találkozó jön most, ezért a teljes keretet használnunk kell, meglátom, kik illenek leginkább ehhez a mérkõzéshez. De azt gondolom, minden egyes találkozón, amit eddig játszottunk, erõs csapatot tudtunk kiállítani."

"Voltak néhányan, akiket legutóbb játszatni akartam, de szombaton megsérültek még az elutazás elõtt. Új sérült nincs és remélhetõleg nem is fogok találni frisset."

 


Amióta 2010-ben megnyerte a sorozatot, a United most elõször juthat be a Ligakupa legjobb négy csapata közé és Moyes kijelentette: "Minden sorozat fontos a Manchester United számára."

"A menedzserek esetleg elõtérbe tesznek sorozatokat, amik fontosabbak a többinél, de én szeretnék mindent megnyerni, amiben csak részt veszek és biztosan mindent megteszek, hogy megnyerjék ezt."

A Stoke - mely a legutóbbi körben büntetõkkel ejtette ki a Birminghamet - vegyes rajtot vett Mark Hughes menedzserrel a bajnokságban, jelenleg a 13. helyen áll a City, bár továbbra is nagyon nehéz a Britannia Stadiumban sikert elérni.

"Mint sok más klubnál, a Stoke-nál is átmeneti idõszak van változásokkal. Mark nagyon tapasztalt menedzser a Premier League-ben és saját képére fogja formálni a Stoke-ot."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!