Hernandez köszönti a United családot

A mexikói támadót dícsérte a United menedzsere.


A Manchester United támadója, Javier Hernandez úgy jellemezte a csapatát, mint egy nagy család.

A 22 éves mexikói lenyûgözte a Vörös Ördögöket ebben a szezonban és eddig már 7 gólt szerzett 18 pályára lépése alatt.

Chicharito elismeri, nagyon szerencsés, amiért esélyt kapott a bizonyításra az Old Trafford közönsége elõtt, élvezte minden idejét a klubnál és elmondta, már az atmoszférától is jobb játékossá vált.

 

 



"Nagyon élvezem." mondta Hernandez. "Tudom, hogy szerencsés vagyok, amiért itt lehetek, mert ez nagy lehetõség számomra."

"Annak ellenére, hogy hatalmas a nyomás, mikor egy ilyen klubban játszol, a United inkább egy nagy családra hasonlít. Az edzõktõl kezdve a háttérben dolgozókon át egészen a szakácsokig, mindenki egyformán kezel. Mindenki megveregeti a hátadat és bátorít idõrõl idõre."

"Ez a légkör segít abban, hogy jobban fejlõdjek mint személy és mint játékos is."

Hernandez legjelentõsebb gól a United mezben mindenképp a Stoke elleni találata volt, amikor lehetetlennek tûnõ helyzetbõl a tarkójával juttatta a labdát a kapuba.

 

 



Sir Alex Ferguson elégedett a játékosával, fõleg a levegõben mutatott játékát csodálja: "Nagyon jó rugói vannak és képes a levegõben lógni szinte 1-2 másodpercig, mint ahogy Denis Law vagy Ian St. John tudta. Néhány nagy játékosnak nagyon jó képességei vannak a levegõben, de azzal, hogy így képes a levegõben lógni szinte, feldühíti a védõket."
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!