Evans várja a Sunderland elleni mérkõzést

Miután két varázslatos szezont töltött kölcsönben a Sunderlandnél, Jonny Evans izgatottan várja, hogy szembenézhessen a következõ hónapban a Fekete Macskákkal a Ligakupa elõdöntõjének két meccsén..


Az északír játékos 2007 januárjában költözött a Stadium of Lightba és segítette Roy Keane csapatát a Premier League-be való feljutáshoz, s miután visszatért a következõ év januárjában az észak-keleti klubhoz, már abban segített, hogy sikeresen benntartsa csapatát az élvonalban.

Evans rengeteg kedves emléket õriz Wearside-ról. Amikor a médiának beszélt a szerdai negyeddöntõ gyõzelmet követõen - amit a Stoke City felett arattak - a 25 éves fiú elmagyarázta, hogy elégedett az elõdöntõ sorsolásával.

"Két varázslatos szezont töltöttem el a Sunderland csapatában és minden eltöltött idõ kedves számomra" - vázolta fel Jonny. "Az elsõ szezonomban megnyertük a Championshipet Roy Keane irányítása alatt és a következõ szezonban visszatértem, amikor a menedzser vezényletével sikerült bennmaradnunk a Premier Leauge-ben, ami abban az idõben igen jó eredmény volt." 
 


"Kellõ tapasztalattal érkeztem vissza a Unitedbe és itt már az elsõ helyért folyt a küzdelem. Nagyon szerencsésnek érzem magam a kölcsönszerzõdéseim miatt. Egy évet töltöttem a Royal Antwerp csapatában, ami igen jó tapasztalat volt számomra, majd két varázslatos évet töltöttem el a Sunderlandben, a kölcsönszerzõdéseim csodálatosan alakultak a fejlõdésemet illetõleg. Ez határozottan kedvezõ volt számomra."

A United az esélyes a döntõbe kerülésre, ahol vagy a Manchester City vagy a West Ham várná. Azonban, miután tanulmányozták a Sunderlandet Gus Poyet irányítása alatt, Evans óvatos a mérkõzés elõtt. 

"Néztem, ahogy a Sunderland megverte a Chelsea-t és nem csak õk harcoltak Gus Poyet-ért, õ is hajtotta õket, hogy jó focit játszanak" - mondta Evans. "A Chelsea elleni játék nagy részét irányították. Volt néhány igazán kecsegtetõ helyzetük. Szóval igen csak nehéz lesz a játék ezzel az elképzeléssel." 

A Vörösök viszonylag kényelmesen lezárták a Stoke elleni mérkõzést 2-0-s gyõzelemmel, amit átmenetileg el kellett halasztani a rossz látási viszonyok és a jegesesõ miatt a Britannia stadionban.

Bár a döntésnek örültek a játékosok, miszerint menedékbe kell húzódniuk az öltözõbe, Evans felfedte, hogy a rossz idõjárás lehetetlenné tette a látási viszonyokat.

"Nem láttunk; a szél jeges esõt fújt a szemünkbe. A legkeményebb jégesõ volt, amit valaha éreztem. Tényleg szinte belement a szemedbe, lehetetlen volt nyitva tartani õket. A pályán maradva 'keménynek' tûnhettél volna vagy menedéket kereshettél a kispadon - Biztos voltam benne, hogy a kispadot fogom választani!"


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!