Evra ünnepi menetelést akar

Miután a Manchester United biztosította a helyét a Ligakupa elõdöntõjében, Patrice Evra máris a soron következõ négy bajnoki mérkõzésre fordította a figyelmét.


Szerdán a francia csavarja biztosította be a Stoke elleni gyõzelmet és segített abban, hogy a Vörös Ördögök a két fordulós elõdöntõben a Sunderland csapatával mérkõzhetnek majd meg az új év során.

 
Mielõtt viszont ez megtörténne, Evra és a csapattársai arra törekednek, hogy a lehetõ legtöbb pontot tudják begyûjteni annak érdekében, hogy csökkentsék a lemaradásukat az élbolyhoz képest, ezt pedig a szombati, West Ham elleni találkozóval tudják elkezdeni.
 
"Pontokra van szükségünk - nem fogok hazudni és mást mondani" - mondta Evra a riportereknek. "Amikor kikaptunk az Evertontól és a Newcastle-tõl, az hatalmas érvágás volt. A jelenlegi három gyõzelemmel viszont jól reagáltunk."
 
"Most biztosra kell mennünk, hogy nyerni fogunk szombaton. Mindent bele kell adnunk a pályán. Tiszteletben kell tartanunk a mezünket. Szerintem minden renben lesz."
 
"Nem akarok a múltról gondolkodni. A múlt már a hátunk mögött van. A jövõrõl sem akarok gondolkodni, mert akkor lehet, hogy elkezdenék aggódni. A jelenrõl akarok gondolkodni. A jelen pedig arról szól, hogy meccseket kell nyernünk."
 
"A nyolcadik helyen álló United három egymást követõ, kapott gól nélküli mérkõzést hozott le a Kalapácsosokkal való találkozásuk elõtt, Evra pedig látja annak a jeleit, hogy "visszatér a Manchester United szellemisége."
 
 
A hátvéd viszont azzal is tisztában van, hogy a bajnokoknak máris egy hosszú veretlenségi sorozatot kell produkálniuk, annak érdekében, hogy egy kicsit feljebb lépjenek. Miután a Vörös Ördögök három egymás utáni gyõzelmet arattak a múlt havi Arsenal elleni gyõzelemmel, utána képtelenek voltak megnyerni a következõ négyet.
 
"Azt akarom, hogy ismét elkezdõdjön egy veretlenségi sorozat, de ezúttal nem akarunk visszacsúszni" - mondta a francia válogatott. "Ez túl fájdalmas nekünk, a stábnak, és a szurkolóknak is. Biztosra kell mennünk, hogy továbbra is megnyerjük a meccseket."
 
"Nem a tabellára figyelek, hanem a következõ mérkõzésre, ami a West Ham elleni hazai bajnoki lesz. Sok problémánk volt ebben a szezonban az Old Traffordon, ezért itt kell megmutatnunk a karakterünket és a jellemünket."
 
Evra gólja a Britannia Stadionban egy ritka jobblábas próbálkozás volt, amivel kapcsolatban viccelõdve megjegyezte: "Véletlen volt - normális esetben csak arra használom a jobb lábamat, hogy felszálljak a buszra!"
 
"A legfontosabb dolog viszont a gyõzelem volt és az, hogy nem kaptunk gólt. Ezeknek sokkal jobban örülök, mint a gólomnak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!