Welbeck élni akar a lehetõséggel

Danny Welbeck eltökélt, hogy Robin van Persie távollétében megragadja az esélyt és a Manchester United csatáraként bizonyítson.


Amióta a holland támadó a combsérülése miatt hiányzik, az angol válogatott játékos két meccsen is csatárként szerepelt, két gólt szerezve az Aston Villa ellen és bátran vezetve a támadásokat a Fazekasok elleni erõtpróbáló kupamérkõzésen.

 
Ebben a szezonban a 23 éves játékos számos mérkõzésén a szélrõl támogatta a csapat többi csatárát. Most, hogy van Persie nagyjából egy hónapig kényszerpihenõre kényszerült, Danny észrevette, hogy ezzel lehetõsége van bebizonyítani, hogy mit tud csatárként elérni.
 
"Természetesen nem én döntöm el, hogy hol játszom" - mondta Danny. "Ahogy már sokszor elmondtam, akármelyik támadó pozícióban örömmel játszom a Manchester Unitedben."
 
"Sajnos Robin megsérült, és így talán van valamennyi esélyem feljebb játszani, ezért gólokat akarok szerezni a Unitednek, amíg csatárként szerepelek."
 
 
"Még rengeteg gólt akarok szerezni és egy szám is van már a fejemben."
 
Danny legutolsó meccsén a játékosok, a játékvezetõk és a szurkolók is kaptak abból az õrületes jégesõbõl, ami miatt körülbelül 10 percre félbe kellett szakítani a meccset az elsõ félidõben. Mark Clattenburg játékvezetõ lehívta a játékosokat a pályáról ameddig enyhültek a körülmények, és bár néhányan ellenezték ezt a döntést a lelátókról, Welbeck egyetértett vele.
 
"Nagyon nehéz körülmények voltak. Amikor egyszer megkaptam a labdát miután már leszakadt az ég, gyakorlatilag vakon rohantam elõre - nem láttam, hogy merre megyek" - ismerte be a támadó. "Tudtam, hogy egy védõ közel volt hozzám, de nem tudtam, hogy mennyire közel. Igazán zavaróak voltak a körülmények, és talán a legrosszabb, amiben valaha játszottam."
 
"Játékosként kint akartunk lenni a pályán és játszani szerettünk volna, ráadásul sok szurkoló rengeteget utazott, a lelátókon pedig hideg volt. Lehetetlen volt folytatni a játékot, mert semmit sem lehetett látni. Ahogy az öltözõben voltunk már egyetértettünk a döntéssel, mert alig lehetett látni valamit."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!