Nani kiesett, de Rooney játéka lehetséges

Wayne Rooney állapotát még felmérik a szombati, West Ham elleni találkozó elõtt, Nani azonban semmiképp nem léphet pályára, miután megsérült a combizma.


A United menedzsere, David Moyes megerõsítette, van esély arra, hogy a csatár szerepeljen a Kalapácsosok ellen azok után, hogy a Stoke City elleni Capital One Cup találkozót ágyéksérülés miatt kénytelen volt kihagyni.

"Van esélye Wayne-nek" - mondta mai sajtótájékoztatóján a skót menedzser. "Úgyhogy meglátjuk majd, hogyan lesz holnap. Nani combizom sérülést szenvedett, aggódtunk miatta. Rosszabb, mint reméltük, így néhány hétre kidõlt."

A Stoke ellen néhányan lenyûgözték Moyes-t, ami által még jobban elgondolkodhat azon, kiket tegyen be a kezdõcsapatba az Old Traffordon holnap.

 


"Igazán jók voltak a játékosok" - folytatta. "Azért van itt ilyen jó és nagy keret, mert egész szezonban valamennyi játékost játszatni kell, ezért szükség van azokra az extra játékosokra."

"Az utóbbi idõben, a legutóbbi meccseken kicsit kevesebben voltunk, de akik játszottak, ragyogóak voltak. Az egész keretre szükségünk volt, ráadásul Darren Fletcher is visszatért, ez pedig mindenki számára felemelõ volt."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!