Moyes több gólt szeretne

David Moyes azt szeretné, ha a United teljes kerete követné Patrice Evra és Ashley Young példáját és minél többen gólt szereznének.


Young a Stoke elleni találatával a 14. olyan játékossá vált, aki felkerült a Vörös Ördögök góllövõi közé ebben a szezonban, míg Evra gólja a szerdai Ligakupa mérkõzésen már idén a második találata volt.

Az Aston Villa elleni, legutóbbi bajnokin Tom Cleverley is megszerezte elsõ gólját a szezonban és Moyes szeretné, ha Robin van Persie kiesése miatt a többiek a lehetõ legjobban járuljanak hozzá a csapat eredményességéhez.

"Azt szeretnénk, ha mindenkitõl jönnének a gólok" - magyarázta Moyes. "Folyamatosan mondjuk nekik, hogy minden más területrõl annyi gólra van szükségünk, amennyit csak el lehet érni."

"Remélhetõleg a legtöbb a csatároktól jön majd, de jó volt, hogy múltkor Ashley gólt szerzett, valamint hogy Pat is remek találatot ért el."

 


A menedzser arra törekszik, hogy a mostani veretlenségi sorozatot szombaton, a West Ham ellen se szakítsa meg csapata és lenyûgözték õt a szurkolók, akik a két legutóbbi, hazai Premier League vereség során is támogatták a csapatot.

"Soha nem találtam idegesnek az Old Traffordot, semmi ilyet nem találtam, sõt igazából az ellenkezõjét láttam, azt hiszem, ez egy nagyszerû hely" - folytatta a fõnök.

"A közönségtõl kapott szurkolást fantasztikusnak találtam és a csapat mögött állnak. Természetesen nyerni kell a meccseinket és több gólt kell szereznünk, úgyhogy megpróbáljuk a legjobbat kihozni magunkból."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!