Moyes dicséri Januzaj fejlõdését

David Moyes megdicsérte Adnan Januzajt és megismételte azon vágyát, hogy fenntartsa a United híres játékos politikáját a fiatalokkal kapcsolatban, amit még Sir Matt Busby vezetett be.


A menedzser szerint Januzaj "jóval a menetrend elõtt jár" egy 18 éveshez képest, aki valószínûleg a 2013/14-es Premier League feltörekvõ sztárja lehet.

 
Moyes azt is elmagyarázta a sajtónak, hogy a legendás elõdje, Sir Matt szavai hogyan inspirálták arra, hogy még több fiatalt építsen be a United elsõ csapatába.
 
 
"Januzaj jóval a menetrend elõtt jár" - mondta Moyes a pénteki sajtótájékoztatón. "Igazán kivételesen teljesít. Elvittük magunkkal a felkészülési túrára, majd a szezon elején is velünk volt, onnan kezdve pedig egyel magasabb fokozatba kapcsolt. Kívülrõl és belülrõl is megkerülte az embereket, és minden döntése jó volt. Mindkét lábával tud gólt szerezni. Hihetetlenül gyorsan fejlõdik - a Sunderland ellen sem hagyott minket bajban, viszont még mindig tanul. Továbbra is óvatosnak kell vele lennünk."
 
"Olvastam, hogy Sir Matt Busby azt mondta, hogy be kell rakni a fiatalokat a csapatba és kell nekik adni egy esélyt. Ezek a szavak vannak felírva az akadémia falaira. Olyan menedzser akarok lenni, aki megadja a fiataloknak ezt az esélyt. Az Evertonnál és a Prestonnál is ezt csináltam. Remélem, hogy ezt a Manchester Unitednél is megtudom majd csinálni. Adnan is feljebb lépett, és megmutatta, hogy mire képes."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!