Moyes: Tartanunk kell az irányt

David Moyes felszólítja a Manchester United játékosait, hogy folytassák gyõzelmi sorozatukat, miután a Vörös Ördögök félresöpörték a West Ham Unitedet az élre vezetõ útból.


A United csatára, Danny Welbeck harmadik találatát szerezte az elmúlt két mérkõzés alkalmával, amikor megadta a kezdõlökést csapatának a 27. percben.

 

A Vörös Ördögök uralták a hazai pályát és Welbeck nyitó találatát hamarosan Adnan Januzaj, majd Ashley Young gólja követte.
 
Bár a Kalapácsosoknak sikerült szépíteniük, de Moyes el volt ragadtatva csapata teljesítményétõl, kiemelve Januzaj és Welbeck produkcióját, akiket külön dicséretben részesített.
 
"Remekül játszottunk ma. Egy picit csalódott vagyok a kapott gól miatt, és hogy nem sikerült kihasználnunk több helyzetet, de igazán jók voltunk ma" - mondta Moyes.
 
"Most az a feladatunk, hogy folyamatosan menjünk elõre a tabellán. Remek összhangban vannak a srácok, amit mi sem bizonyít jobban a rengeteg kialakított helyzetnél. Rooney és Danny remekül együtt mûködtek, aminek hamar meg is volt az eredménye. Welbeck fájlalja a térdét, de remélem nincs nagy baj."
 
 
"Adnan Januzaj igazán fantasztikus volt. Keményen harcol és mindig többet akar elérni. Remek gólt lõtt, õ egy igazi tehetség."
 
"Szeretnénk sokkal jobb helyen állni a tabellán. Továbbra is tartanunk kell az irányt, de ehhez még jobban kell teljesítenünk." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!