Ferguson pesszimista Hargreavest illetõen

Sir Alex Ferguson megerõsítette azokat az információkat, miszerint Hargreaves visszatért Münchenbe további kezelésekre a Wolves elleni újabb térdsérülését követõen, így újabb hosszú kihagyásra lehet számítani a kanadai születésû középpályásnál.


Hargreaves az elmúlt 2 évben nem lépett pályára mûtétei óta, amelyek mindkét térdét érintették és komoly problémákat okoztak neki. Fergusonnak ötlete sincs mikor térhet vissza a játékos, de még az is megfordult a skót mester fejében, hogy lehet, Hargreaves nem tud többé pályára lépni újra.
 

„Mindannyian aggódunk.” – kezdte a United mestere.
 

„Több, mint 2 éve nem játszott, ezért nagyon optimistának kellene lennünk ahhoz, hogy azt gondoljuk minden rendben lesz.”

 

 

„Megpróbálunk minden lehetséges módon segíteni rajta, de ez óriási kihívás. Szeretnénk visszahozni olyan szintre, hogy újra játszhasson.”
 

„Ez a térdszalag sérülés nagyon nagy csapás volt számára.” – tette hozzá Ferguson.
 

„A Wolves elleni mérkõzés elõtt az edzéseken fantasztikusan jól teljesített.”
 

„Egyáltalán nem kételkedtem abban, hogy pályára küldhetem, pedig akkor még csak 9 napja végzett teljes értékû edzésmunkát.”
 

„Magabiztosak voltunk a szerepeltetését illetõen, de sajnos csalódnunk kellett.”
 

„Ha azonnal felismerte volna, és cserét kér egybõl, akkor 3-4 hét kihagyás várt volna rá, de maradni próbált, és tovább rontott a helyzeten.”
 

„Küzdenie kell. Nincs más esély.”
 

 

Tribalfootball


tribalfootball

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!