Cleverley a gólszerzõket élteti

Tom Cleverley nem gyõzte dicsérni a triót, akiknek sikerült betalálniuk a West Ham elleni mérkõzésen, ezzel gyõzelemhez segítve a Vörös Ördögöket.


A jó formában lévõ középpályásnak már a mérkõzés korai szakaszában sikerült megteremtenie az alaphangulatot, amikor lövését a PL-ben debütáló Adriannak sikerült hárítania. A kapus azonban nem sokáig örülhetett, ugyanis késõbb Danny Welbeck, Adnan Januzaj és Ashley Young is betalált.

 
"Egészen fantasztikus védésnek tûnt" - mondta Cleverley a saját lövése kapcsán. "Danny gólja parádés volt, emellett gyorsaságot és erõtt hozott a játékunkba. Hihetetlen kemény munkát végzett a csapatért. Ez egy olyan része Danny játékának, amit kívülrõl sokan nem látnak. Õ egy nagyszerû tagja a csapatnak és boldog vagyok, hogy sikerül gólokat szereznie, mert megérdemli."
 
 
"Adnan nagyon különleges játékos és a szurkolók imádják õt. Nagyon hamar sikerült beépülnie a csapatba, remek adottságai vannak és igazán ígéretes jövõ elé néz. A csapat nem szeretne túl nagy nyomást helyezni rá, vagy csak rá építeni, de fantasztikus lehetõségek vannak benne, emellett pedig nagyon okos is. Ez egy remek kombináció."
 
"Young legutóbbi két gólja egyaránt álomszerû volt. Ez az, amire õ ténylegesen képes. Nagyon örülök, hogy egy csalódást keltõ idõszakot sikerült maga mögött hagynia és továbbra is nagyon fontos játékosa a csapatnak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!