Welbeck: Fényes kilátások

Danny Welbeck szerint csak egyetlen mód van arra, hogy a Manchester United továbbra is építsen a lendületre, ez pedig a pozitív gondolkodás.


A csatár hat nap alatt harmadik gólját szerezte, a Vörös Ördögök pedig 3-1-re legyõzték a West Ham Unitedet és ezzel már négy gyõzelmet ünnepelhettek egymás után, minden sorozatot figyelembe véve.

Ez a sorozat - mely három nyeretlen mérkõzést követ - David Moyes csapatának helyes hozzáállásából ered.

"Jó, hogy megszereztük a három pontot" - nyilatkozta Danny a SkySports-nak. "Biztosra kellett mennünk, hogy úgy jövünk ki erre a találkozóra, hogy készen állunk. Szerencsére az elsõ félidõben sikerült gólokat szereznünk, utána pedig sikerült kézben tartani a meccset."

"Egy csapatként összeültünk és egyetértettünk abban, hogy szeretnénk teljesíteni és elkezdeni nyerni a meccseket. Ez immár négy gyõzelem, megvan egy alap, innentõl folyamatosan építeni kell erre."

 


"Mindig a pozitív dolgokat nézzük. A Manchester Unitednél így teszünk. Nincsenek negatív hangulatok, csak a pozitívumokra figyelünk."

Welbecket szûk egy óra játékot követõen le kellett cserélni, mint késõbb kiderült, a térdét fájlalta. A United következõ találkozója karácsony másnapján a Hull City otthonában lesz. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!