Van Persie gyógyulása jól halad

Robin van Persie jól halad visszatérése felé, de nem valószínû, hogy a Hull City elleni bajnokin számíthat rá David Moyes.


A holland csatár még december 10-én, a Shakhtar elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen szenvedett comb sérülést, azon a mérkõzésen, melyen egy szöglete után szerezte meg a United a gyõztes találatot. Becslések szerint felépüléséhez egy hónapra volt szükség.

"Robin jól halad, elég jól érzi magát" - mondta a menedzser. "Az Arsenalnál is volt hasonló sérülése, úgyhogy ez olyan dolog, ami miatt biztosra kell mennünk visszatérése elõtt. Nem lenne túl jó, ha megismétlõdne, ezért megpróbálunk biztosra menni."

A holland csatár 10 gólt szerzett eddig minden sorozatot figyelembe véve, hasonló szellemben folytatja idén is mint tette elsõ manchesteri szezonjában, mikor 26 gólig jutott és nagy része volt a 20. bajnoki cím megnyerésében. Mikor arról kérdezték Moyes-t, a karácsony másnapján sorra kerülõ bajnokin visszatérhet-e Robin, a menedzser így válaszolt: "Úgy vélem, talán visszatérhet."

 


Azonban a menedzser rámutatott arra, hogy van Persie visszatérésérõl kollektíven döntenek, nem csak a stáb, de maga a csatár is.

"Természetesen az orvosi stáb felügyeli, de beszélünk Robinnal is arról, hogy érzi magát, mit érez, mit kellene tennie. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy jól kezelték és jól vigyázott magára."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!