Moyes: Nem jön új csatár

A Manchester United menedzsere, David Moyes kizártnak tartja, hogy új csatár érkezne januárban, hiszen elég támadója van az Old Traffordon.


Az utóbbi idõben a Monaco támadójával, Radamel Falcaóval és az Atletico Madridban szereplõ Diego Costával is szóba hozták az angol bajnokot, Moyes azonban elmondta, nincs szüksége új támadóra, elégedett csapata jelenlegi tûzerejével, hiszen Robin van Persie, Danny Welbeck, Wayne Rooney, Javier Hernandez és Shinji Kagawa több, mint elegendõ a csatárposztokra.

"Nem mondanám, hogy kétségbeesetten szükségünk van egy kimondott középcsatárra" - nyilatkozta Moyes. "Nálunk van Robin van Persie, Wayne Rooney, Chicharito (Hernandez), Danny Welbeck. Shinji Kagawa képes mögöttük játszani, úgyhogy elegen vagyunk."

 


"Könnyen dobnak be neveket az emberek, de ha közelebbrõl megnézed a dolgokat, lehet, hogy azt mondod, nem volt egy jó javaslat."

Moyes szeretné erõsíteni csapatát az új évben, de elfogadja, hogy januárban nem könnyû komoly igazolásokat végrehajtani.

"Nézni fogjuk a célpontokat, de nem fogom azt mondani, hogy erõsen biztos vagyok bárki érkezésében is, mivel számos olyan játékos, aki iránt érdeklõdünk, nem elérhetõ számunkra januárban. De határozottan körbenézünk a piacon." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!