Minden pontot bezsebelne Young

Ashley Young nagyon felvillanyozott volt attól, hogy második gólját is megszerezte a héten, miközben a Manchester United megtette elsõ lépését afelé, hogy az ünnepi idõszak mérkõzésein maximális pontot gyûjtsön.


A Vörös Ördögök 3-1-re verték a West Ham csapatát és a Hull, valamint a Norwich City otthonába látogatnak még az idén. Az angol szélsõ miután csodás gólt szerzett a Stoke City elleni Ligakupa találkozón, a Kalapácsosok kapuját is bevette egy nagyszerû lövéssel. Young úgy érzi, csapatának meg kell tartania a gyõztes sorozatot.

"A hétközi mérkõzés elõtt 18 vagy 19 hónapig nem lõttem gólt, most pedig kettõ is összejött, ami fantasztikus" - mondta Young az MUTV-nek. "Nyilván örülök a gólnak, de a teljesítmény még jobb volt, mint korábban, mi domináltunk végig a meccsen. Mikor összejött az elsõ gól, onnantól sokat volt nálunk a labda és igazán nagyszerû munkát végeztünk még úgy is, hogy a West Ham a második félidõben sokkal jobban játszott."

 


"Rendkívül fontos nyerni, mert a karácsonyi és újévi rohanásba megyünk. Gyõzni és pontokat szerezni az, amit akarunk. Kilenc pontot akarunk szerezni mostantól újév napjáig és erre a lendületre kívánunk építkezni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!