Ferguson célja a csoportgyõzelem

Sir Alex Ferguson határozott szándéka, hogy megnyerje a Bajnokok Ligája C csoportját.


A United menedzser elismeri, hogy szívesen elkerülné az olyan csapatokat, mint a Barcelona, Real Madrid, vagy a Bayern München, akik tavaly búcsúztatták a Vörös Ördögöket a sorozatból.


Az egyetlen garancia erre, ha az említett csapatok mellett a Manchester United is megnyeri saját csoportját.


Este a Valencia látogat a záró meccsen az Old Traffordra, és Ferguson a legerõsebb csapatával fogja fogadni õket a gyõzelem érdekében.


„Ésszerû szempont, hogy megpróbáljuk elkerülni a nagyágyúkat, akik jelenleg elsõ helyen állnak csoportjaikban és feltehetõleg ott is fognak végezni.”
 

„Ezt csak úgy tehetjük meg, ha mi is megnyerjük a csoportunkat, és pontosan ezt szeretnénk tenni.”

 

 

A United hétvégi, Blackpool elleni mérkõzése a zord idõjárási körülmények miatt elmaradt, de ma este bevethetõ lesz a csapat és a skót mester szeretné játékban tartani legényeit.
 

„Szerintem kell a játék a fiúknak.” – mondta Ferguson.
 

„Nem játszottak 10 napja. A legerõsebb csapatomat fogom pályára küldeni, mert lesz 6 napunk felkészülni az Arsenal ellen.”
 

„Jobban örültek volna, ha játszhatnak a hétvégén. Az egyetlen elõnye az elmaradt találkozónak, hogy nem sérült meg senki. Én úgy gondoltam, hogy ez szerencsésen alakult, de a fiúk inkább játszottak volna szívük szerint.”
 

„Ettõl függetlenül keményen edzettünk, kihasználtuk a fûtött talajú edzõpálya elõnyeit, ami télen mindig jól jön, úgyhogy készen állunk a ma esti meccsre.”
 

„A Valencia elleni eddigi történelmünk kemény mérkõzést vetít elõre. Érdeklõdve várom, hogy milyen taktikával lépnek majd pályára, mert a szombati Real Madrid elleni meccsükön hátul tömörültek, és nem mutatták sok jelét, hogy szeretnék megnyerni a találkozót, de éppen emiatt nehéz is volt megverni õket. A Villareal ellen is például 5 védõvel álltak fel, ami szokatlan tõlük, sokat változtattak a játékrendszerükön a legutóbbi találkozásunk óta.”
 

„Meglátjuk mit hoz a jövõ, de egy nagyon nehéz meccset várok.”
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!