Moyes-t lenyûgözte Bruce munkája

A Manchester United karácsony másnapján a Hull City otthonába látogat, a meccs elõtt a Vörös Ördögök menedzsere dicsérte kollégáját, Steve Bruce-t.


A United legendája tavaly a Championship második helyéig vezette a Tigriseket, amivel automatikus feljutást harcolt ki csapatával, idén pedig a Barclays Premier League féltávjához közeledve a 12. pozícióban tanyázik csapatával.

A Hull októberben és novemberben öt bajnokijából négyet elveszített, de Bruce megnyugtatta az imbolygó hajót és a hónap elején egy emlékezetes mérkõzésen, hazai pályán 3-1-re legyõzték a Liverpoolt.

"Steve Bruce jó munkát végzett a Hullnál - igen jól visszahozta õket" - nyilatkozta Moyes a mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján.

"Úgy tûntek, mintha lemerültek és rossz irányba tartottak volna. Nagyszerû munkát végzett, hogy ismét lendületbe kerültek. Néhány remek játékossal erõsödtek és nagyon nehéz lesz legyõzni õket, amit mutat a tisztességes eddigi teljesítményük is."

 


A Hull Európa harmadik legjobb hazai védelmével büszkélkedhet, hiszen a KC Stadiumban idén lejátszott nyolc bajnokin csupán három gólt kapott a gárda.

Mikor errõl kérdezték, Moyes így reagált: "Nem tudtam ezt mindaddig, míg meg nem említetted, ez nagyszerû rekord a Hull számára. Akár rengeteg gólt szerzel, akár nem kapsz gólokat, mindegyik alapot jelent és ha ez megvan és nehéz legyõzni õket, arra építeni tudnak és remélhetik, hogy gólokat tudnak lõni, valamint nyerni tudnak meccseket. Tudjuk, hogy kemény meccs lesz Hullban."

A Hull erõs lehet otthon, de a United idegenbeli formája biztató, hiszen szeptember óta, amikor a manchesteri derbin vesztettek, nem kaptak ki távol otthontól.

"Az idegenbeli mérkõzések mindig sokkal nehezebbek, mint a hazaiak; meg kell bizonyosodnunk, hogy megfelelõ munkát végzünk ott. Elég jól teljesítettünk ebben a szezonban az otthontól távol. Igyekszünk folytatni ezt a jó idegenbeli formát és remélhetõleg pontokat szerzünk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!