Friss hírek a sérültekrõl

Mint a mai napon már megírtuk, Marouane Fellaini szombaton mûtéten esett át annak érdekében, hogy csukló sérülését orvosolni lehessen. David Moyes a mai sajtótájékoztatóján megerõsítette, akár hat hetet is kihagyhat a belga.


A középpályás az utóbbi hónapok során sérülten szerepelt és miután a hátával is gondjai adódtak, a United úgy döntött, megmûtteti Fellaini csuklóját.

"Szombat reggel megmûtötték" - mondta Moyes. "Nem épült fel hátsérülésébõl. Úgy gondoltuk, 10 nap alatt rendbejön az, de nem lett jobb, ezért gyors döntést hozva elhatároztuk, megmûttetjük a csuklóját."

"Úgy véljük, hat hétbe telik a felépülés, de van rá esély, hogy elõbb. A hátának is kell az idõ. Izomsérülésrõl van szó, ami nem gyógyul, így a vártnál tovább tart. Ezért döntöttünk úgy, hogy akkor mûtsék meg a csuklóját."

 


"A csuklója miatt nem érezte magát teljesen fittnek. Az Everton ellen hátsérülést is összeszedett és azóta nem volt rendben, de úgy gondoltuk, néhány hét múlva visszakapjuk. Próbálkozott, de nem volt rendben, ezért úgy gondoltuk, a legjobb ötlet az, ha megmûtik és így esélyt adunk a hátának is a gyógyulásra."

Pozitívum azonban, hogy Robin van Persie (comb) és Michael Carrick (Achilles) akár az ünnepi idõszakban visszatérhetnek: "Mindig vannak csodák karácsonykor, reméljük, hogy egy csoda Robin vagy Michael esetében is bekövetkezik" - fejezte be mondandóját a menedzser.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!