Welbeck sérülése nem komoly

Danny Welbeck a legutóbbi bajnokin rúgást kapott a térdére, de eléggé felépült ahhoz, hogy edzésbe álljon a Hull City elleni Premier League meccs elõtt.


 Miután múlt szombaton a West Ham elleni 3-1-es siker során megnyitotta a gólcsapot, a második játékrész elején le kellett jönnie, mert gondjai voltak a térdével és félõ volt, hogy az októberben és novemberben a csatárt hátráltató térdsérülése kiújul.

 

Azonban David Moyes megerõsítette, a 23 éves támadó nem szenvedett súlyos sérülést, ami mindenképp jó hír, hiszen a Vörös Ördögök három fontos találkozót is játszanak egy hét alatt.

 

"Csak egy rúgást kapott a térdére" - mondta Moyes. "Nem tudom pontosan, mi volt a mérkõzés után. Néhány hete gondjai voltak a térdével, de ez csak egy rúgás volt. Edzett és reméljük, hogy rendben lesz. A legnagyobb problémám az volt, hogy 'ez ugyanaz a térd, amivel bajai voltak?' Ezúttal közvetlenül a térdkalácsára kapott egy rúgást, de semmi köze porchoz vagy bármi máshoz."

 

 

Robin van Persie sérülés miatti hiánya révén Welbeck bekerült a csatár posztra, Moyes pedig szeretné, ha Welbeck mostani formájára építene, ami révén ismét gólokat termel a Unitedben.

 

"Úgy vélem, Danny egy igazán jó játékos és azt akarom, hogy egy remek góllövõ legyen. Legutóbbi három meccsén hármat szerzett, ami jó arány és próbálja tartani ezt a szintet."

 

Nincs komoly aggodalom Nemanja Vidic körül sem, aki a Newcastle elleni vereség óta nem szerepelt. Moyes a csapatkapitány állapotáról is tájékoztatót adott: "Vida jól van, az elõzõ héten fájt a torka és volt egy sérülése is, amiért figyelnünk kellett rá, de már jól van."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!