Kérdezz - felelek: Tom Cleverley

A Manchester United hivatalos Google+ oldalának követõi tehették fel kérdéseiket Tom Cleverleynek...


A Unitedben játszani volt a legfõbb vágyad? - Jack Dean

Igen, mindig is az volt. Amikor még fiatalabb voltam, nagyon távolinak tûnt az egész, de az, hogy mindig a csapat felnõtt csapatának edzõpályája közelében lehettem, sokat segített nekem, mert tudtam, hogy mi-hogy történik körülöttük. Az ilyen lépcsõfokok megmászása segített abban, hogy elérjem az álmomat. Most az az álmom, hogy legalább 10-15 éven keresztül a klub színeiben játszhassak.

 

Milyen érzés Robin van Persie és Wayne Rooney mögött játszani? - JJ Vince

Parádés. Ami kiemelendõ, az az, hogy amikor egy kõkemény mérkõzés döntetlenre áll, az egyikük a semmibõl biztosan képes azt eldönteni. Az ilyen játékosok hihetetlenül értékesek.

 

 

Ki a világ legjobb játékosa? - Maria Ruiz Perez

Egyértelmû, hogy az utóbbi idõben Cristiano Ronaldo, egyszerûen megállíthatatlan - minden meccsen két-három gólt szerez. Kivitte Portugáliát a világbajnokságra, és nagyszerû formának örvend.

 

Milyen érzés egy csapatban játszani Ryan Giggsszel? - Eden Uche

Megtiszteltetés. Õ egy valóságos példakép, hogy miként kell azt követõen is megtalálni a motivációt, hogy mennyi mindent elért. Kiváltság Ryan mellett játszani, még mindig tudok tõle tanulni.

 

Ki a legviccesebb játékos a Unitednél? - Tarekegn Aau

Patrice Evra mindig meg tud nevettetni, nagyon vicces. Azt mondanám, hogy Pat, Welbz és Wayne közül kellene választani. És Fletch még egy sötét ló, ugyanis neki is nagyon jó humora van. Legrégebb óta Welbz-et ismerem, úgyhogy õ már nagyon régóta nevettet engem!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!