Moyes: Sohasem kételkedtem

David Moyes elmondta, nem kételkedett abban, hogy a Vörös Ördögökben van annyi, hogy legyõzzék a Hull City-t egy fémjelzett fordítással a Boxing Day napján.


A Vörös Ördögök lehetõvé tették, hogy a hazaiak hamar két gólos elõnyre tegyenek szert az elsõ 13 perc során, ezután viszont a menedzser nagy örömére a bajnokok visszanyerték a lélekjelenlétüket és bezsebeltek egy fontos gyõzelmet a KC Stadionban.

 
"Mindig tudtam, hogy megfogjuk nyerni" - mondta Moyes az MUTV-nek. "Ez jól példázza a képességeinket, és szerintem egyetlen egy olyan szurkoló sem volt, aki azt gondolta volna, hogy a meccs máris véget ért (2-0 után), én legalábbis biztos, hogy nem."
 
"Az egyetlen problémám a Hull védelmi rekordja volt az idei szezonra vonatkozóan. Ha jól tudom, akkor csak három gólt kaptak a mai nap elõtt" - fûzte hozzá a menedzser. "Szerencsére az elsõ félidõ végére már egyenlíteni tudtunk, bár úgy gondoltam, hogy akkor már 3-2-re is vezethettünk volna."
 
Moyes egyértelmûen elégedett, de annak is hangot adott, hogy azt akarja, hogy a United lehetetlenítse el az ellenfeleket annak érdekében, hogy ne legyen esélyük a késõbbiekben feltámadniuk.
 
 
"Miután megvolt a harmadik gólunk, nagyon akartam, hogy a srácok tovább hajtsanak és szerezzék meg a negyedik gólt, hogy elkerüljük azokat az ijesztõ pillanatokat, amikkel az utolsó öt percben kellett megbírkóznunk."
 
"Egy-két változtatást kellett eszközölnöm a sérüléseink miatt, utána pedig Antonio pirosat kapott, ami még jobban megnehezítette a dolgunkat."
 
Szerencsére a Vörös Ördögök olyan bátran tudtak támadni, hogy megtudták fordítani a Hull meglepõ elõnyét. A United második gólját, amit Wayne Rooney szerzett a 26. percben kapáslövésbõl, különösen megdicsérte a menedzser.
 
"Remek kapáslövés volt" - mondta Moyes. "Tudjuk, hogy Wayne képes ilyenekre, és mindenféle gólt tud szerezni. A harmadik gólunk elõtt is hatalmas nyomás alá helyezte a Hull játékosát. Ismét nagyon jól játszott."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!