Moyes: Még hosszú út áll elõttünk

David Moyes csapata, a Manchester United által mutatott karaktert éltette a Hull City felett aratott 3-2-es gyõzelmet követõen, de elismerte, hogy még sok a dolguk, ha vissza akarnak szállni a bajnoki címért folytatott harcba.


Pocsék rajtot vett a Boxing Day-en a Manchester United a KC Stadiumban, ugyanis a Tigrisek már a 13. percben 2-0-ra vezettek James Chester és David Meyler góljainak köszönhetõen.

 

Ezt követõen azonban szinte azonnal érkezett a Chris Smalling fejesébõl született szépítõtalálat, és egy nagyszerû akciót követõen Wayne Rooney is védhetetlen löketett eresztett meg McGregor kapujára, amelyet a második félidõben egy James Chester öngól követett, így a vendégek három ponttal hagyhatták el Kingston-upon-Hull városát.

 

"Nem kezdtünk jól, de minden elismerésem a játékosoké, hogy így képesek voltak talpra állni" - kezdte a Sky Sportsnak azon örömének hangot adva Moyes, hogy milyen szellemiségrõl tett tanúbizonyságot csapata.

 

"Szerintem ez az, amire a Manchester United képes és képes volt az évek során."

 

"Elég jól játszottunk ahhoz, hogy gólokat szerezzünk, és gólokat készítsünk elõ. Volt egy kis fejvesztett védekezés az utolsó öt percben, de azt követõen, hogy már a mérkõzés kezdetén két gólos hátrányban voltunk, ezt akkor is elfogadtam volna."

 

"Nagyszerû karakterrõl tettek tanúbizonyságot a fiúk azzal, hogy képesek voltak fordítani."

 

Sorozatban már harmadik gyõzelmét aratta a United a tegnap megszerzett három ponttal, látótávolságon belül tartva magukat az élbolyhoz, azonban Moyes nem szeretne túlzottan elszállni ettõl a teljesítménytõl, ehelyett inkább kemény munkára sarkallja fiait.

 

 

"Még hosszú út áll elõttünk. Csak annyit tehetünk, hogy tapadunk az elõttünk álló csapatokra" - tette hozzá.

 

"Mostantól a szezon végéig még hihetetlen mennyiségû mérkõzést kell megnyernünk, de a játékosok nagyon jól állnak hozzá az elõttünk álló feladatokhoz, és hiszem, hogy valahol ott lehetünk majd a szezon végén, ahol szeretnénk, és ezért mindent meg is fogunk tenni."

 

Antonio Valencia második sárga lapjának köszönhetõen a kiállítás sorsára jutott, amikor az utolsó percekben sípszó után elrúgta a labdát, de Moyes szerint a csapat képes lesz megbirkózni az ecuadori hiányával.

 

"Ez olyan dolog volt, amit nem kellett volna megtennie. Lesznek olyan játékosaink, akik képesek lesznek betölteni a kiválásával keletkezõ ûrt, mert nagy kerettel rendelkezünk, úgyhogy remélem mindenki készen fog állni, amikor a Norwich Cityhez látogatunk szombaton."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!