Smalling a csapatban ragadna

Chris Smalling szeretné megtartani helyét a United csapatában azután, hogy a sokoldalú védõnek jól végzõdött a 2013-as esztendõ.


 A 24 éves játékos a manchesteriek legutóbbi négy mérkõzésén a kezdõben kapott szerepet. Míg a Stoke, a West Ham és a Hull City elleni gyõzelmeken a védelem közepén játszott, a Norwich elleni legutóbbi bajnokin a jobb bekk poszton szerepelt. Miven Phil Jones és Rafael is sérülést szerdett össze az ünnepi idõszak alatt, Smallingnak jó esélye van arra, hogy az év elején ismét ott legyen a csapatban, kezdve a Tottenham elleni rangadóval.

 

"Úgy gondolom, jó sorozatra voltam képes, ebben a szezonban nem kísértek sérülések" - mondta az angol válogatott játékos az MUTV-nek. "Éreztem, hogy képes vagyok a folyamatos játékra. Ha fenn tudom tartani a formámat és a menedzser továbbra is betesz a csapatba, remélem, hogy a szezon végéig meg tudom ezt tenni."

 

 

A Premier League bajnoka azt a Tottenhamet várja, mely jelenleg Tim Sherwood menedzser irányítása alatt áll. A Unitednél abban bíznak, sikerül folytatniuk remek formájukat mely által már hat mérkõzéses gyõzelmi sorozatot futottak minden sorozatot figyelembe véve. Egy héten belül egy kemény kupameccs a Swansea ellen, valamint a Sunderland elleni bajnoki vár a srácokra, de Smalling reménykedik abban, sikerül megtartaniuk azt a lendületet, melyet az elmúlt év végén alakítottak ki.

 

"A játékosok mindig nagyon várják a karácsonyi idõszakot, mely gyakran kulcsfontosságú idõszak lehet, nekünk pedig sikerült pontokat bezsebelni és már csak ezt kell tartanunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!