Moyes: Az apró hibák sokba kerültek

David Moyes fájlalja, hogy csapata több apró hibája miatt újév napján az Old Traffordon elszenvedett vereséggel nagyon fontos három pont veszítettek.


Annak ellenére, hogy mind a labdabirtoklásban, mind helyzetek terén jobbak voltak a Vörös Ördögök, a mérkõzés végén mégis üres kézzel kellett elhagyniuk a pályát.

 

"Vétettünk néhány hibát" - mondta Moyes a mérkõzés után.
 
"De ennek ellenére azt hiszem mondhatom, mint csapat, jól játszottunk ma. Ugyan ilyen elszántan harcolva kell tovább mennünk, de ezeket a figyelmetlenségbõl eredõ hibákat ki kell küszöbölnünk."
 
Moyes hajthatatlan, hogy csapata nem érdemelte meg a vereséget, annak ellenére sem, hogy 66 perc elteltével Emmanuel Adebayor és Christian Eriksen góljaival a vendégek 2-0-ás vezetést szereztek.
 
 
Bár Danny Welbecknek sikerült szépítenie egy perccel Eriksen találatát követõen, ezzel láthatóan feltüzelve csapatát, de az utolsó negyedórában már hiába támadott kitartóan Moyes gárdája, nem sikerült fordítaniuk a Vörös Ördögöknek.
 
"Jól játszottak a srácok" - mondta a menedzser. 
 
"Fantasztikus elszántságról tanúskodtak a második bekapott gól után. Úgy éreztem, visszahozzák a meccset és nem elégednének meg a döntetlennel sem. A mutatott játék alapján erre meg is volt minden esélyünk."
 
A mai vereség eredménye, hogy a United 11 ponttal van lemaradva az Arsenal mögött, és a hetedik helyen áll a Premier League tabelláján. Bár Moyes szeretné, ha csapata közelebb lenne az élbolyhoz, de meggyõzõdése, hogy a mai játékuk rengeteg pozitívumot is tartalmazott.
 
"Most már ismét a következõ mérkõzésre kell koncentrálnunk. Ezt kell tennünk. Menni kell és megnyerni a következõ mérkõzést. Erre kell most figyelnünk, nem pedig a tabellára. Természetesen elõrébb szeretnék állni és ezért mindent meg is fogunk tenni."
 
 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!