Evans optimista

Jonny Evans szerint a Manchester United megérdemelte volna a gyõzelmet a Tottenham Hotspur gárdája ellen.


A United védõje meg van arról gyõzõdve, hogy fent tudják tartani folyamatos jó formájukat. Bár csalódottak, de utóbbi teljesítményeik alapján nem pesszimisták a jövõt illetõen.

 

"Úgy érzem mindent megtettünk, ami lehetséges" - mondta Evans az MUTV-nek.
 
"Uraltuk a játékot, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. A kapott gólok szinte a semmibõl jöttek, de nem törtek meg bennünket, kitartóan harcoltunk végig."
 
 
"Sajnos az eredmény nem tükrözi a játékunkat, ez egy kellemetlen újévi momentum, de az elmúlt hat gyõzelmünket nézve pozitívan állunk a jövõhöz. A jó formánkat fent tartva harcolunk tovább."
 
A United mai vereségével negyedjére veszített hazai pályán, ezzel jobb teljesítményt nyújtva idegenben, azaz 34 pontjukból 20-at gyûjtöttek be az Old Traffordtól távol.
 
"Sajnos a papírformának ellentmondóan a hazai formánk nem volt jó, de ezen javítanunk kell."
 
"Nehéz ezt megmagyarázni miért van így. Talán nyitottabb a játékunk és a Spurs gyors ellentámadásával kétszer is meglepett bennünket, míg amikor idegenben játszunk, óvatosabbak vagyunk, jobban odafigyelünk a védekezésre. Hazai pályán pedig inkább gólokat akarunk szerezni, hogy kedvezzünk a közönségnek. Azt hiszem valahol itt lehet a hiba, de ezen javítanunk kell."
 
 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!