Rooney sérülten játszott

David Moyes elárulta, hogy Rooney ágyéksérülésébõl még nem épült fel százszázalékosan, és bár szerette volna pihentetni a csatárt, kénytelen volt az újév napján a teljes 90 percet lejátszatni vele.


A Unitednek vasárnap újra akcióba kell lendülnie, amikor a Swansea csapata látogat az FA-kupa harmadik fordulóban az Old Traffordra, és alig több mint 48 órával ezután a Ligakupában kell felvenniük a harcot a Sunderland gárdája ellen. A United menedzsere bevallja, Rooney sérülését tovább kell kezelni és meg kell fontolni további szerepeltetését a sûrû programok ellenére.

 

 

"A terv az volt, hogy Wayne nem játszik végig, mivel nem teljesen jött helyre a sérülése" - mondta Moyes. "Sajnos a mérkõzés menete nem engedte meg, hogy lehozzam, sõt a gyõzelem érdekében megpróbáltam minél több támadójátékossal eredményt elérni. Ha lehetõségem lett volna rá pihentetem õt, de most nem tehettem. Elképzelhetõ, hogy a következõ találkozókon bepótoljuk ezt."
 
Robin van Persie szintén sérüléssel bajlódik. Arra a kérdésre, hogy a holland csatár elérhetõ lesz-e vasárnap, Moyes a következõ választ adta: "Sajnos nem vagyok biztos benne."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!