Cleverley-t bántja a Spurs elleni vereség

Tom Cleverley elárulta, keserû íz maradt a Manchester United játékosok szájában a Tottenham Hotspur elleni 2-1-es vereséget követõen.


A középpályás úgy érezte, 2014 elsõ mérkõzését nagyon jól kezdték a Vörös Ördögök, amelyet aztán a vendégek letörtek Emmanuel Adebayor és Christian Eriksen góljainak köszönhetõen. Danny Welbeck szinte azonnal szépíteni tudott a dán gólját követõen, de így se tudta megakadályozni, hogy a csapat elszenvedje negyedik hazai vereségét ebben a szezonban, úgy, hogy a mérkõzés játékvezetõje két jogosnak tûnõ büntetõt nem adott meg az angol csatárral, és Ashley Younggal szemben.

 

"Szerintem abban a tudatban ez még inkább bánt minket, hogy tudtuk, hat mérkõzéses gyõzelmi szériában voltunk" - kezdte Cleverley.

 

"Nagyon jó esély mutatkozott rá, hogy egy közvetlen riválisunkkal szemben lendületbe kerüljünk, de ez végül nem sikerült. Az, ahogyan veszítettünk, keserû ízt hagyott a szánkban."

 

"Remekül kezdtünk, négy-vagy öt szögletet is kiharcoltunk az elsõ fél órában. Úgy éreztem, hogy tényleg a topon vagyunk. A gólok kissé sokkoltak minket, de így is úgy érzem, hogy egyáltalán nem érdemeltünk vereséget. Természetesen én is éreztem, hogy születtek pocsék döntések, és hogy valahogy semmi nem akart sikerülni nekünk."

 

"Nem gondolom azt, hogy minden döntésnek minket kell elõnyben részesítenie, csak hogy az adott napon igazságos ítéletek szülessenek. Remélhetõleg most már letudtuk ezt a balszerencsét, mert volt belõle egy pár."

 

 

A figyelem most már a kupaküzdelmekre szegezõdik, ugyanis vasárnap a Swansea City látogat majd az Old Traffordra az FA kupa 3. fordulójában, mielõtt kedden a Sunderlandhez utaznának a Ligakupa elõdöntõjének elsõ mérkõzésére a Vörös Ördögök.

 

"Száz százalékkal arra koncentrálunk, hogy a kupákban újra a gyõzelem útjára lépjünk" - tette hozzá az angol középpályás.

 

"Várjuk már a következõ mérkõzést, és az a célunk, hogy nyerjünk az FA kupában, és a Ligakupa elõdöntõjében. Úgyhogy még számtalan kupát gyûjthetünk még be, csak vennünk kell az elõttünk álló akadályokat."

 

"A keretbõl még nagyon sokan nem mondhatják el magukról, hogy megnyerték az FA kupát. Magam pedig még amúgy sem nyertem sok trófeát, úgyhogy szeretnék ebben a lehetõ legjobban elõre lépni. Ez a célom."

 

"Gyerekként az FA kupa döntõje ikonikus jelentõségû volt számomra, de a menet még csak vasárnap kezdõdik, és remélhetõleg sikerül majd kivívnunk a továbbjutást."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!